Ξεκινάει το Διαδικτυακό Παιγνίδι!

Αγαπητοί Κυνηγοί του 8ου ΚΠ,

Όσο πιο πολύ διαρκεί το κυνήγι θησαυρού μέσα στο έτος, τόσο μεγαλύτερη χαρά μας δημιουργεί. Σωστά;

Ανταποκρινόμενοι, λοιπόν, στην ανάγκη όλων μας, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι θα υπάρξουν 2 διαδικτυακοί γρίφοι προετοιμασίας!

Οργανωθείτε, ενημερώστε τα μέλη της ομάδας σας, βγάλτε βιβλία, υπολογιστές, μηχανάκια και να είστε … Άγγλοι στο ραντεβού!

Πότε: Πρώτος γρίφος Τετάρτη 4 Ιουλίου και ώρα 18:30
Που: Οι γρίφοι θα ανακοινώνονται την ακριβή ώρα που σας έχουμε αναφέρει στα Social Media της ομάδας μας (Facebook και Instagram), καθώς και την ιστοσελίδα μας στην ενότητα ΓΡΙΦΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ . Οι απαντήσεις θα δίνονται στο e-mail μας info@ano-kato.gr από το e-mail της ομάδας σας και θα πρέπει να παραμένει ίδιο και στους 2 γρίφους.

Γιατί να συμμετέχω: 1 δώρο περιμένει την γρηγορότερη ομάδα κάθε γρίφου, και μία ΒΟΗΘΕΙΑ σε έναν από τους γρίφους του 8ου ΚΘΠ (μεταξύ 1ου και 5ου γρίφου) για τις 3 πρώτες ομάδες σε συνολική βαθμολογία!

Βαθμολογία:

1η ομάδα: 100 πόντους
2η ομάδα: 90 πόντους
3η ομάδα: 80 πόντους
όλες οι επόμενες: 60 πόντους (εντός 24 ωρών από την ανακοίνωση του Γρίφου) και 50 πόντους αν τον λύσετε τις επόμενες ημέρες.

Μην βιαστείτε όμως να απαντήσετε, γιατί σε περίπτωση λάθους … έχετε δικαίωμα να στείλετε νέα απάντηση μετά από 60 λεπτά.

Έτοιμοι;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.